Werkwijze

Als freelance tekstschrijver hanteer ik een bepaalde standaard werkwijze. Uiteraard zijn hierbij, indien gewenst, uitzonderingen mogelijk.

Stap 1: Contact

Als je denkt dat we een match zijn, neem dan vooral contact met me op via het contactformulier. Beschrijf hierbij de opdracht. Ik reageer uiterlijk de volgende werkdag.

Stap 2: Deal maken

In werk freelance vanuit Heerhugowaard. Indien gewenst spreken we ergens af om de opdracht door te nemen, maar dit kan natuurlijk ook virtueel. We bespreken je wensen en ideeën en aan de hand daarvan ga ik aan de slag.

Stap 3: Concept tekst en definitieve tekst

Binnen de afgesproken termijn kom ik, indien afgesproken, met een eerste versie (concept) van de tekst. Naar aanleiding van jouw feedback op mijn eerste versie, pas ik de tekst aan en stuur ik je de definitieve tekst.

Stap 4: Facturatie

Direct na het afronden van de opdracht, stuur ik je een factuur. (Afhankelijk van de grootte van de opdracht kunnen hier andere afspraken voor gelden.) Ik hanteer een betaaltermijn van 14 dagen.

Stap 5: Vervolgopdracht

Oké, dit zit niet helemaal standaard in mijn werkwijze… Maar hoe leuk zou het zijn als je zo enthousiast bent over mijn diensten en het resultaat dat er nog een vervolgopdracht komt?