webteksten en productteksten gottamoveproducts

Webteksten en productteksten Gottamoveproducts

Gottamoveproducts is de eerste webshop in Nederland die de vibrerende variant van de bekende foam roller verkoopt. Perfect voor het losmaken, trainen en herstel van je spieren. In opdracht van eigenaar, zanger en danser Ivan Tay schreef The Queen of Content de webteksten en productteksten voor Gottamoveproducts.nl.

webteksten en productteksten gottamoveproducts

webteksten en productteksten gottamoveproducts

Veel fanatieke sporters zullen de foam roller vast en zeker weleens op de sportschool hebben gezien of zijn er op een andere manier mee in aanraking gekomen. De foam roller is perfect voor het los rollen van de spieren voor of na een intensieve workout, maar kan ook een onderdeel zijn van de training. Echter kan het losmaken van de spieren nogal eens als pijnlijk worden ervaren met een 'normale niet-vibrerende' foam roller en is het losmaken van de wat grotere spiergroepen soms nog best een uitdaging.

De Pulseroll van Gottamoveproducts brengt hier verandering in. Deze foam roller vibreert namelijk wel! Hierdoor wordt het losmaken van de spieren minder pijnlijk en rolt hij bijna als vanzelf (ook langs de grotere spiergroepen).

De Pulseroll is al megapopulair in Engeland (kan ook niet anders) en is nu ook in opmars in Nederland. Met Gottamoveproducts als eerste verkoper! Doel van Ivan is dat iedereen de (vibrerende) foam roller straks 'Pulseroll' gaat noemen.

Bekijk de website