vindbaarheid en webteksten cbw

Vindbaarheid en webteksten CBW

Het Centrum Begeleid Werken (CBW) is een expert op het gebied van jobcoaching. Het CBW is gevestigd in Heerhugowaard en is een onderdeel van Stichting Esdégé-Reigersdaal. In opdracht van clustermanager Popko Noordhuis verbeterde The Queen of Content de vindbaarheid en de webteksten van cbw.st-er.nl.

vindbaarheid en webteksten cbw
werken met een wajong

Vindbaarheid en webteksten CBW

Het CBW helpt mensen met een (arbeids)beperking bij het vinden en behouden van een passende baan. Ze hebben ervaren jobcoaches in dienst en zijn expert op het gebied van jobcoaching.

En dat maakt het meteen ook zo lastig! Want hoe gaan zij dan al die kennis en ervaring op een begrijpelijke manier delen met hun websitebezoekers, zonder dat het te veel wordt? En hoe zorgen ze naast een betere vindbaarheid van de informatie op de website ook voor een betere vindbaarheid in Google?

Gelukkig kon ik hen daarbij helpen. Als buitenstaander is het makkelijker om (overbodige) informatie te schrappen. Daarnaast ben ik als leek op het gebied van jobcoaching ook niet bekend met het vakjargon, waardoor het voor mij eenvoudiger is om de webteksten op een toegankelijke (taalniveau B1) manier te schrijven.

Wat is het CBW?

Het CBW is een non-profitorganisatie wat inhoudt dat ze niet het doel hebben winst te maken. Het belangrijkste doel van het CBW is dat hun kandidaten werken op een plek die bij hen past en waar ze trots kunnen zijn op zichzelf.

Het CBW gaat voor kandidaten zowel op zoek naar stagebanen, als vrijwilligersbanen en betaalde banen. Dit is geheel afhankelijk van de kandidaat en van zijn/haar kennen en kunnen en wensen.

Ook voor werkgevers kan het meerdere voordelen hebben om iemand met een (arbeids)beperking in dienst te nemen. Nieuwsgierig geworden? Check dan zeker even de website van het CBW.

Bekijk de website ↬