Tarieven

Mijn tarieven als freelance tekstschrijver! Uiteraard is dit een richtlijn en kunnen deze iets afwijken. Dit hangt bijvoorbeeld o.a. af van de gemaakte afspraken en de complexiteit van een opdracht.

Ook kunnen er aangepaste prijzen gelden bij een samenwerking op langere termijn. Zo kan ik je bijvoorbeeld voor het schrijven van blogs voor jouw website, webshop of blog een blogabonnement aanbieden van €200 per maand. Dan schrijf ik elke week 1 blog voor je van rond de 300 woorden.

Alle genoemde bedragen zijn exclusief BTW.

Uurtarief

Ik reken zelf graag met een prijs per uur. Dit vind ik het duidelijkst. Vaak kan ik al een goede inschatting maken van de tijd die ik verwacht kwijt te zijn aan een opdracht. Wordt het voor jou ook meteen duidelijk, wel zo fijn. Als uurtarief hanteer ik €50,-.

Projectprijs

Het is ook mogelijk om een projectprijs af te spreken. Dat kan bijvoorbeeld handig zijn indien er meerdere pagina’s geschreven dienen te worden voor een website. Wel wil ik voor mezelf dan in kunnen schatten hoeveel tijd ik eraan kwijt denk te zijn.

Woordprijs

Een woordprijs is mogelijk, maar daar werk ik zelf liever niet mee. Ik geloof namelijk niet in kwantiteit, maar in kwaliteit. Alhoewel ik dan wel mooi een extra zakcentje zou kunnen verdienen door extra veel woorden te tikken… 😉 Mja, niet helemaal de bedoeling toch? Terwijl het schrijven van goede teksten hem vaak ook juist in het schrappen van woorden zit. Helemaal voor online teksten! Voor een enkele opdracht(gever) kan een prijs per woord echter makkelijker zijn. Vandaar dat dit wel een optie is.

Prijs op maat

Wil je weten wat jouw specifieke opdracht gaat kosten? Neem contact met me op met daarin een beschrijving van de opdracht en je ontvangt van mij een prijs op maat.

Andere voorstellen dan hierboven beschreven? Ook dan kun je altijd contact met me opnemen.