Portfolio

Benieuwd wat The Queen of Content zoal gedaan heeft aan opdrachten als freelance tekstschrijver / copywriter? Bekijk dan zeker even dit portfolio. Op deze pagina zie je een greep uit mijn (inmiddels afgeronde) opdrachten.

En let wel: dit portfolio is nog in progress. Er zullen binnenkort meer projecten volgen die ik nog toe zal voegen aan dit portfolio.

Heb je specifieke vragen over mijn portfolio? Misschien kun jij mijn hulp wel gebruiken, maar wil je eerst weten of ik er ervaring mee heb? Check het gerust even bij me en voel je vrij contact met me op te nemen.

Vindbaarheid en webteksten CBW

vindbaarheid en webteksten cbw

Het Centrum Begeleid Werken (CBW) is een expert op het gebied van jobcoaching. Het CBW is gevestigd in Heerhugowaard en is een onderdeel van Stichting Esdégé-Reigersdaal. In opdracht van clustermanager Popko Noordhuis verbeterde The Queen of Content de vindbaarheid en de webteksten van cbw.st-er.nl.

Lees meer ↬

Webteksten en productteksten Gottamoveproducts

Gottamoveproducts is de eerste webshop in Nederland die de vibrerende variant van de bekende foam roller verkoopt. Perfect voor het losmaken, trainen en herstel van je spieren. In opdracht van eigenaar, zanger en danser Ivan Tay schreef The Queen of Content de webteksten en productteksten van dit opkomende product. Bekend onder de naam Pulseroll!

Lees meer ↬