mijn dromen toen ik 18 was
Blog

Mijn dromen toen ik 18 was

Laatst werd ik geïnterviewd over mijn dromen toen ik 18 was. Leuk interview dat me aan het denken zette. Ik droomde er namelijk op los!

Toen ik 18 was had ik net mijn propedeuse gehaald van de studie ‘Media Informatie en Communicatie’ aan de Hogeschool van Amsterdam en wilde ik doorbreken als model. Ik nam daarom een tussenjaar om fulltime met modellenwerk aan de slag te kunnen.

De grap is echter dat ik de studie Media Informatie en Communicatie ben gaan volgen, omdat ik schrijfster wilde worden bij een blad zoals de Cosmopolitan en het liefst ook nog van een bestseller boek (een nog te schrijven chicklit).

Daarnaast ben ik destijds bewust een studie in Amsterdam gaan doen, omdat ik daar fanatiek danste bij Jake’s Dance Factory en professioneel danseres wilde worden. Ik had het er dus nogal druk mee…

Mijn dromen nu

Inmiddels heb ik mijn dromen om model te worden laten varen. En dat van professioneel danseres trouwens ook. Al kriebelt het soms toch nog wel een beetje bij beide…

Een droom die ik nog wel heb, is schrijfster worden van een bestseller boek. Deze ben ik dan ook langzaam aan het verwezenlijken. Oké, ik weet natuurlijk niet of het een bestseller gaat worden, maar ik ben in ieder geval begonnen met het schrijven van een boek. Nu nog afmaken. En een uitgever vinden… Wordt vervolgd!

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.