Diensten

Als Freelance Tekstschrijver schrijf en redigeer ik teksten in (bijna) alle soorten en maten. Wil jij een freelance tekstschrijver inhuren die een foutloze, vlotte tekst kan schrijven die ook nog eens resultaat oplevert? Lees dan gauw verder of neem direct contact met me op.

Schrijven

Ik schrijf vlotte en foutloze SEO-teksten voor websites, webshops en blogs. Hierbij kun je denken aan hele pagina’s voor een website, maar ook bijvoorbeeld productteksten.

  • Webteksten: Een pagina op jouw website laten (her)schrijven? Ik zorg voor vlotte én duidelijke content waardoor bezoekers niet afhaken, maar verder lezen. Ja, ook de meest complexe teksten weet ik om te zetten in een lekker lopende SEO tekst.
  • Blogs: Blog nodig voor een B2B site? Geen probleem! Blog nodig voor een B2C site? Kom maar op! The Queen of Content schrijft (zakelijke) blogs eenmalig, elke week of elke maand. Wat jij wilt!
  • Productteksten: Een goede producttekst nodig voor jouw webshop die beschrijft wat je ziet én niet ziet? Bezoekers van een webshop kopen aan de hand van een foto en een tekst. Ik zorg voor de tekst!

Redigeren

Heb je zelf al een tekst geschreven, maar loopt die nog niet helemaal lekker? Of wil je de tekst optimaliseren voor Google? Wil je een tekst na laten kijken om er zeker van te zijn dat alle spelfouten eruit zijn? Ook daarvoor kun je contact met me opnemen. Ik haal alle dt-fouten er voor je uit en zelfs die ene spatie teveel of komma te weinig.

Vertalen Eng – Ned

Merk je dat het één op één overnemen van Engelse teksten naar het Nederlands het toch niet helemaal is? Ook voor het vertalen van Engels naar Nederlands ben je hier aan het juiste (web)adres.

Resultaat

Leuk natuurlijk al mijn diensten, maar jij wilt resultaat! En dat kan ik je bieden. Mét mijn diensten. Betere teksten betekent namelijk:

  • Hoger in de zoekresultaten van Google.
  • Meer bezoekers naar jouw website.
  • Een hogere conversie.
  • Meer tevreden klanten.
  • Een hogere omzet.

Wat dat allemaal moet kosten? Dat lees je op de pagina met mijn tarieven.

Iets anders van me nodig? (Op tekstueel gebied dan natuurlijk), Ook dan kun je contact met me opnemen.