About

The Queen of Content Bo de Vries

Hoi! Ik ben Bo de Vries - The Queen of Content. Een 29-jarige freelance copywriter/tekstschrijver uit Heerhugowaard met een passie voor schrijven. En dan maakt het mij niet uit wat voor teksten of voor wie.

Van productteksten voor fashion shops tot en met SEO-teksten voor B2B-sites en van blogs voor commerciële instellingen tot en met webteksten voor overheidsinstanties... Been there, done that! Ik word er blij van. (En hopelijk jij ook als jouw resultaten ineens omhoog schieten door mijn teksten.)

Om je een beetje een indruk te geven van wat ik tot nu toe zoal heb gedaan, hierbij een overzicht van de websites en webshops waar ik voor heb geschreven:

O, ja, en had ik al verteld dat ik een boek aan het schrijven ben? Gewoon voor de leuk. Mja, mocht het echt tot een bestseller komen die ook nog eens verfilmd wordt, hoor je me natuurlijk niet klagen.

~Content is King and I am The Queen ~

'Content is King', een uitspraak die veel voorkomt in de digitale wereld. Want goede content (in de goede context) zorgt voor meer organische (lees: gratis!) bezoekers naar je website. Daarnaast werkt goede content conversieverhogend (niet geheel onbelangrijk).

Omdat ik best een aardig woordje kan tikken, heb ik mezelf daarom maar omgedoopt tot 'The Queen of Content'. Lekker bescheiden, dacht ik zo.

Nu al enthousiast of eerst nog wat meer informatie? Neem dan vooral contact met me op. Ik zie je berichtje(s) graag tegemoet!